Jump to content

Photo

What happened to my hardtop?

- - - - -

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Sphinx

Sphinx

    Veteran Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 618 posts
  • Location:ATL & SFO
  • Region:ATL

Prior to my last race weekend, I noticed that my hardtop wasn't sitting correctly on the Frankenstein bolts and rear seal wasn't quite sealed against the body.  So, I unbolted the top, cinched down the rear and then the front.  At the end of the weekend, noticed that the top had started to separate with the "twist" happening "about the vertical axis" of the mounting bracket (the one closest to the driver's shoulder).

 

According to the PO, car hasn't been hit (beyond typical SM rubs), frame rails are straight, etc.

 

Here's a video that shows current state.  Any idea what's going on and more importantly how to fix it?

 

 



#2
Steve Scheifler

Steve Scheifler

    member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,667 posts
  • Location:St. Louis
Link not working for me.

It sounds like the ultra-secret SM-DRS.
Bona fide - A bonafide Spec Miata driver

#3
Sphinx

Sphinx

    Veteran Member

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 618 posts
  • Location:ATL & SFO
  • Region:ATL

Link not working for me.

It sounds like the ultra-secret SM-DRS.

 

Not sure what happened, but try it now.

 

I was speaking with a forum member last week and he mentioned this DRS.   :wacko:  






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users